Silikone kæledyrsforsyninger

Silikone kæledyrsforsyninger inkluderer silikone kæledyrsudbrydning, silikone kæledyrs fodvaskekop, silikone kæledyrslegetøj, silikone kæledyrshårfjerner, silikone rengøringshandsker til kæledyr, silikone kæledyrsbørste osv.
Silikone har bedre fleksibilitet. Det har høj modstandsdygtighed og tårefasthed, så der er ingen grund til at bekymre sig om at blive bidt.
Når der ikke er nogen, der skal ledsage eller lege med en partner, skal du få noget legetøj til dit kæledyr til at bruge tiden. Kæledyrslegetøj af silikone har bedre modstandsdygtighed over for bid og er ikke brudt. Forskellige stilarter af kæledyrslegetøj kan fremstilles efter forskellige slags kæledyr.
De fleste kæledyr er lodne dyr. Det er svært at bade kæledyr uden ordentligt værktøj, når man bader dem. På dette grundlag blev Silikon Pet Bath Brush designet. Flerpunktsbumpene på børstehovedet kan bruges til at rengøre kæledyrets hår godt under badning.
Køb Silikone kæledyrsforsyninger fremstillet i Kina fra Guangying. Som en af ​​Kinas {nøgleord} producenter har vi vores egen fabrik og er nu på lager. Hvis kunder har brug for at tilpasse nogle produkter, er du velkommen til at kontakte os, vi kan først give nogle gratis prøver.